Skoler

Elever består av morgendagens trafikanter, og er en gruppe mennesker som i en stor grad velger sykkel som transportmiddel. Dessverre opplever elever for ofte å få sykkelen frastjålet mens de står parkert utenfor skolen. Dette er med på å hindre at elever ønsker å benytte sykkelen som transportmiddel i fremtiden.

Ønsker dere å være med på å forme grønn mobilitet til morgendagens trafikanter? I så fall kan det lønne seg å installere trygge sykkelparkeringer på skolen.

Tips til

Skoler

Baia Mobility installerer Bikeep sine smarte parkeringsløsninger for mikromobiltet.  Produktene tar vare på sikkerheten til parkerte sykler, samtidig som de er enkle å bruke, og er pene i bybildet. Derfor er de blitt kåret til verdens beste sykkelparkering av Micromobility World i 2023. Ved å installere  disse stasjonene vil skolen legge til rette for at eleven alltid har en trygg parkering å velge når man skal reise til skolen. Dette vil føre til at flere vil velge å bruke sykkel og elsykkel som transportmiddel.

Noen jenter ved et sykkelstativ.

Bærekraftige parkeringsløsninger

  • Møt syklistene med det de mener er viktigst
  • Reduser lokal luftforurensing
  • Samle inn data om mengde/bevegelsen av syklister
  • Øk sykkeltrafikken
  • Løs problemet med sykkeltyverier
  • Oppgrader eksisterende sykkelparkering
  • Hev tilfredsheten blant innbyggere og kunder
  • Bidra til bedre helse og samfunnsøkonomisk vekst
Se hvordan

Sykkelstasjon

Et naturlig valg for å gjøre det mer attraktivt for de på sykkel. Med over en million fornøyde syklister i mer enn 25 land ble Bikeep-stativene kåret til verdens beste sykkelparkering 2023.

Les mer
Sykkelstasjon

Sparkesykkel​stasjon

De siste årene har elsparkesykkel blitt en økende trend der flere og flere også går til innkjøp av private fremfor å leie. I denne prosessen oppstod det et behov for trygge parkeringsløsninger for dette fremkomstmiddelet, og det er nettopp derfor denne løsningen har blitt til. Ved hjelp av et RFID-kort eller via Bikeep-appen kan man enkelt låse elsparkesykkelen, og man trenger ikke lenger dra eller bære den med seg inn på butikken, senteret, kontoret eller annet.

Les mer
Sparkesykkel​stasjon

Om Baia Mobility

Vi i Baia Mobility jobber for en bedre sykkelinfrastruktur og tar med oss internasjonal erfaring til Norge. Vi leverer markedets enkleste og tryggeste sykkelparkering, IOT-løsninger og verdifull kunnskap og kompetanse. Bikeep-produktene har en historie som strekker seg tilbake til 2013 og har siden den gang blitt implementert i over 20 land på 3 kontinenter. Med over 1 million fornøyde syklister over hele verden ble sykkelstativene kåret til "Best parking, charging and hubs" under Riders Choice Awards 2023.

Les mer om oss
Stian Sundhagen
Markedsansvarlig
sbs@baiamobility.no+47 413 53 723
Robin Normandie
Daglig leder
rn@baiamobility.no+47 904 06 605

Kontaktskjema

Tusen takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.