Skoler

Elever består av morgendagens trafikanter, og er en gruppe mennesker som i en stor grad velger sykkel som transportmiddel. Dessverre opplever elever for ofte å få sykkelen frastjålet mens de står parkert utenfor skolen. Dette er med på å hindre at elever ønsker å benytte sykkelen som transportmiddel i fremtiden.

Ønsker dere å være med på å forme grønn mobilitet til morgendagens trafikanter? I så fall kan det lønne seg å installere trygge sykkelparkeringer på skolen.

Løsninger for

Skoler

Baia Mobility installerer Bikeep sine smarte parkeringsløsninger for mikromobiltet.  Produktene tar vare på sikkerheten til parkerte sykler, samtidig som de er enkle å bruke, og er pene i bybildet. Derfor er de blitt kåret til verdens beste sykkelparkering av Micromobility World i 2023. Ved å installere  disse stasjonene vil skolen legge til rette for at eleven alltid har en trygg parkering å velge når man skal reise til skolen. Dette vil føre til at flere vil velge å bruke sykkel og elsykkel som transportmiddel.

Noen jenter ved et sykkelstativ.

Bærekraftige parkeringsløsninger

  • Møt syklistene med det de mener er viktigst
  • Reduser lokal luftforurensing
  • Samle inn data om mengde/bevegelsen av syklister
  • Øk sykkeltrafikken
  • Løs problemet med sykkeltyverier
  • Oppgrader eksisterende sykkelparkering
  • Hev tilfredsheten blant innbyggere og kunder
  • Bidra til bedre helse og samfunnsøkonomisk vekst
Se hvordan

Sykkelstasjon

Et perfekt utgangspunkt for trygg sykkelparkering. Denne løsningen er utstyrt med innebygget låsearm, sensorer og alarmsystem, i tillegg låses sykkelen både i rammen og hjulet. Stasjonen gir mulighet for innsamling av informasjon om bruk som utgjør verdifull statistikk, som når på døgnet det er hyppigst brukt. I tilknytning til stativet finnes Bikeep-appen og en kortleser som muliggjør to enkle måter å parkere sykkelen på for sluttbrukeren.

Les mer
Sykkelstasjon

Sparkesykkel​stasjon

De siste årene har elsparkesykkel blitt en økende trend der flere og flere også går til innkjøp av private fremfor å leie. I denne prosessen oppstod det et behov for trygge parkeringsløsninger for dette fremkomstmiddelet, og det er nettopp derfor denne løsningen har blitt til. Ved hjelp av et RFID-kort eller via Bikeep-appen kan man enkelt låse elsparkesykkelen, og man trenger ikke lenger dra eller bære den med seg inn på butikken, senteret, kontoret eller annet.

Les mer
Sparkesykkel​stasjon

Om Baia Mobility

Vi i Baia Mobility startet opp i Februar 2022, men produktene har en historie som strekker seg tilbake til 2013. Siden den gang har løsningen spredd seg til 3 kontinenter og over 20 land. Med over 1 million fornøyde syklister over hele verden, er det på tide at Norge også får se hvordan innovativ teknologi kan bidra til å løse problemer. På denne måten kan man velge å sykle uten bekymringer.

Les mer om oss
Stian Sundhagen
Markedsansvarlig
sbs@baiamobility.no+47 413 53 723
Robin Normandie
Daglig leder
rn@baiamobility.no+47 904 06 605

Kontaktskjema

Tusen takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.