Jernbanestasjoner

Sykkelen er blitt et mer populært transportmiddel de siste årene, og flere bruker sykkelen hele, eller deler av veien. Om man kombinerer sykkel og kollektivtrafikk legger man til rette for en sun, utslippsfri, og bærekraftig reise. Mange som benytter seg av kollektivtrafikken legger igjen sykkelen i flere timer eller dager, og derfor er det viktig at brukeren har en trygg parkering.

Ønsker dere å legge til rette for at flere skal bruke sykkel til deler av reisen? Da bør dere investere i en trygg og smart sykkelparkering.

Tips til

Jernbanestasjoner

Baia Mobility installerer Bikeep sine smarte parkeringer for mikromobilitet. Produktene er trygge, enkle å bruke, er plasseffektive, og ble derfor kåret til verdens beste parkeringsløsninger for mikromobiltet i 2023 av Micromobility World. Ofte er syklister travle når de skal parkere sykkelen ved en togstasjon, derfor kan det lønne seg å tilby en sikker parkering som man enkelt og raskt kan parkere sykkelen i, før man tar toget videre.

Noen jenter ved et sykkelstativ.

Bærekraftige parkeringsløsninger

  • Møt syklistene med det de mener er viktigst
  • Reduser lokal luftforurensing
  • Samle inn data om mengde/bevegelsen av syklister
  • Øk sykkeltrafikken
  • Løs problemet med sykkeltyverier
  • Oppgrader eksisterende sykkelparkering
  • Hev tilfredsheten blant innbyggere og kunder
  • Bidra til bedre helse og samfunnsøkonomisk vekst
Se hvordan

Sykkelstasjon

Et naturlig valg for å gjøre det mer attraktivt for de på sykkel. Med over en million fornøyde syklister i mer enn 25 land ble Bikeep-stativene kåret til verdens beste sykkelparkering 2023.

Les mer
Sykkelstasjon

Sparkesykkel​stasjon

De siste årene har elsparkesykkel blitt en økende trend der flere og flere også går til innkjøp av private fremfor å leie. I denne prosessen oppstod det et behov for trygge parkeringsløsninger for dette fremkomstmiddelet, og det er nettopp derfor denne løsningen har blitt til. Ved hjelp av et RFID-kort eller via Bikeep-appen kan man enkelt låse elsparkesykkelen, og man trenger ikke lenger dra eller bære den med seg inn på butikken, senteret, kontoret eller annet.

Les mer
Sparkesykkel​stasjon

Om Baia Mobility

Vi i Baia Mobility jobber for en bedre sykkelinfrastruktur og tar med oss internasjonal erfaring til Norge. Vi leverer markedets enkleste og tryggeste sykkelparkering, IOT-løsninger og verdifull kunnskap og kompetanse. Bikeep-produktene har en historie som strekker seg tilbake til 2013 og har siden den gang blitt implementert i over 20 land på 3 kontinenter. Med over 1 million fornøyde syklister over hele verden ble sykkelstativene kåret til "Best parking, charging and hubs" under Riders Choice Awards 2023.

Les mer om oss
Stian Sundhagen
Markedsansvarlig
sbs@baiamobility.no+47 413 53 723
Robin Normandie
Daglig leder
rn@baiamobility.no+47 904 06 605

Kontaktskjema

Tusen takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.