Vi hjelper deg med å legge bedre til rette for dine syklister

Vi i Baia Mobility jobber for en bedre sykkelinfrastruktur og tar med oss internasjonal erfaring til Norge. Vi leverer markedets enkleste og tryggeste sykkelparkering, IOT-løsninger og verdifull kunnskap og kompetanse. Stativene har en historie som strekker seg tilbake til 2013 og har siden den gang blitt implementert i over 20 land på 3 kontinenter. Med over 1 million fornøyde syklister over hele verden ble de smarte sykkelstativene kåret til "Best parking, charging and hubs" under Riders Choice Awards 2023.

Vårt team står klare til å bidra med rådgivning og ekspertise i prosjektplanlegging og implementering av sykkelinfrastruktur. Vi er her for å hjelpe deg med å finne den beste løsningen, uansett om det gjelder eiendomsutvikling, kommunale prosjekter eller byplanlegging.

Ta kontakt med oss i dag for å utforske hvordan vi kan bidra til din suksess.

Stian Sundhagen
Markedsansvarlig
+47 413 53 723sbs@baiamobility.no
Robin Normandie
Daglig leder
+47 904 06 605rn@baiamobility.no

Elsykkelen skaper nye behov

Elsykler blir stadig mer populære og blir ansett som et grønt og effektivt transportalternativ. Men med den nye generasjonen sykler kommer også nye behov. Her er trygg parkering det viktigste tiltaket for å bedre forholdene for elsyklister.

En undersøkelse viser at hele 94% av elsyklistene mener at trygge parkeringsplasser er viktig eller svært viktig. Dette er kanskje ikke overraskende, med tanke på at elsykler ofte koster mer enn tradisjonelle sykler.

Se sykkelstasjon

FNs bærekraftsmål

Sykling bidrar til flere helsefordeler og forebygger en rekke helseplager. Ved å tilby trygg og effektiv sykkel-parkering, oppmuntrer vi til en mer aktiv og helsebringende livsstil.

Med teknologi leverer vi de enkleste, tryggeste og mest brukervennlige løsningene på markedet. Dette er viktig for å bidra til en infrastruktur som legger til rette for grønne reiser.

Sammen med private og offentlige medvirkende, leverer vi tilpassede løsninger for å gjøre det enklere å utvikle samfunnet i riktig retning.

Vi har løsninger som gjør det lett å velge sykkel som fremkomstmiddel, noe som bidrar til å redusere bruken av mindre miljøvennlige transportmidler.

I samarbeid med private og offentlige aktører skapes et nettverk der det er enkelt og trygt å benytte miljøvennlige fremkomstmidler.