Om Baia Mobility

Vi i Baia Mobility leverer markedets enkleste og tryggeste sykkelparkering, i tillegg til verdifull kunnskap og kompetanse. Bikeep-produktene har en historie som strekker seg tilbake til 2013 og har siden den gang blitt implementert i over 20 land på 3 kontinenter. Med over 1 million fornøyde syklister over hele verden, kan nå også Norge oppleve fordelene av innovativ teknologi og hvordan det kan bidra til å løse dagens utfordringer. På denne måten kan flere velge å sykle uten bekymringer.

Flere opplever i dag at sykkelen enten blir stjålet eller at det er både energi- og tidkrevende å parkere den. Gjennom digitale og innovative sykkelstasjoner gjør vi det effektivt og trygt å sette fra seg sykkelen og man kan gå fra den med senkede skuldre. I dag satser mange eiendomsutviklere, kommuner og byer i økende grad på å skape morgendagens innovative byer, hvor mobilitet, bærekraftig infrastruktur og mennesker går hånd i hånd. Hos Baia er vårt hovedfokus å skape bindeleddet mellom disse aktørene, ved hjelp av gode parkeringsløsninger.

Sykling er en effektiv måte å komme seg rundt i byene på. Vi ser en økning i folk som velger dette som transportmiddel for å besøke alt fra dagligvarebutikker, skoler, kontorer, treningssentre, kjøpesentre og boligområder. Dette bidrar til renere luft, mindre CO² utslipp, bedre trafikksikkerhet og en bedre helse. Dersom flere velger å sykle vil det bidra til et mer bærekraftig samfunn.

Stian Sundhagen
Markedsansvarlig
+47 413 53 723sbs@baiamobility.no
Robin Normandie
Daglig leder
+47 904 06 605rn@baiamobility.no
En kvinne smiler til kamera mens hun sitter på en sykkel.

Vi jobber for en bærekraftig fremtid

Ved hjelp av gode løsninger er fremtiden noe vi skaper sammen. Sentralt i vårt arbeid står ønsket om bærekraftige byer med god helse blant innbyggerne. Et steg på veien mener vi er et nettverk av gode alternativer for nåtiden -og fremtidens syklister.


Med det økende tilbudet og utvalget av elsykler har det åpnet opp for at stadig flere ser verdien av å bruke sykkelen som transportmiddel i flere sammenhenger. Dette er en god mulighet og et godt utgangspunkt for samarbeid mellom innbyggere og kunder på den ene siden og private bedrifter og det offentlige på den andre siden.

Ta kontakt

FNs bærekraftsmål

Sykling bidrar til flere helsefordeler og forebygger en rekke helseplager. Ved å tilby trygg og effektiv sykkel-parkering, oppmuntrer vi til en mer aktiv og helsebringende livsstil.

Med teknologi leverer vi de enkleste, tryggeste og mest brukervennlige løsningene på markedet. Dette er viktig for å bidra til en infrastruktur som legger til rette for grønne reiser.

Sammen med private og offentlige medvirkende, leverer vi tilpassede løsninger for å gjøre det enklere å utvikle samfunnet i riktig retning.

Vi har løsninger som gjør det lett å velge sykkel som fremkomstmiddel, noe som bidrar til å redusere bruken av mindre miljøvennlige transportmidler.

I samarbeid med private og offentlige aktører skapes et nettverk der det er enkelt og trygt å benytte miljøvennlige fremkomstmidler.