Kontakt

Kontaktskjema

Tusen takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.

Om Baia Mobility

Vi i Baia Mobility jobber for en bedre sykkelinfrastruktur og tar med oss internasjonal erfaring til Norge. Vi leverer markedets enkleste og tryggeste sykkelparkering, IOT-løsninger og verdifull kunnskap og kompetanse. Bikeep-produktene har en historie som strekker seg tilbake til 2013 og har siden den gang blitt implementert i over 20 land på 3 kontinenter. Med over 1 million fornøyde syklister over hele verden ble sykkelstativene kåret til "Best parking, charging and hubs" under Riders Choice Awards 2023.

Flere opplever i dag at sykkelen enten blir stjålet eller at det er både energi- og tidkrevende å parkere den. Gjennom digitale og innovative parkerings-stasjoner gjør vi det effektivt og trygt å sette fra seg sykkelen og man kan gå fra den med senkede skuldre. I dag satser mange eiendomsutviklere, kommuner og byer i økende grad på å skape morgendagens innovative byer, hvor mobilitet, bærekraftig infrastruktur og mennesker går hånd i hånd. Hos Baia er vårt hovedfokus å skape bindeleddet mellom disse aktørene, ved hjelp av gode parkeringsløsninger.

Sykling er en effektiv måte å komme seg rundt i byene på. Vi ser en økning i folk som velger dette som transportmiddel for å besøke alt fra dagligvarebutikker, skoler, kontorer, treningssentre, kjøpesentre og boligområder. Dette bidrar til renere luft, mindre CO² utslipp, bedre trafikksikkerhet og en bedre helse. Dersom flere velger å sykle vil det bidra til et mer bærekraftig samfunn.

Stian Sundhagen
Markedsansvarlig
sbs@baiamobility.no+47 413 53 723
Robin Normandie
Daglig leder
rn@baiamobility.no+47 904 06 605