Kontorbygninger

Forskning viser tydelig at ansatte som sykler til jobb er mindre stresset, mer produktive, og mer fokuserte. Ved å legge til rette for at flere kan velge sykkelen som transportmiddel kan man enkelt øke denne andelen av ansatte. Dette vil bidra til å skape et sunt miljø, styrket omdømme, og gi god branding.

Ønsker du å vise at dere prioriterer syklister, samtidig som at dere bidrar til et sunnere samfunn? Da kan det lønne seg å installere trygg sykkelparkering.

Tips til

Kontorbygninger

Som ansvarlig for utviklingen av kontorbygg følger du helt sikkert med på det nyeste og søker alltid etter de beste løsningene for å møte leietakernes behov. Vi forstår viktigheten av å legge til rette med gode fasiliteter og ønsker å hjelpe deg til å oppnå nettopp dette. Her er fem tips som kan hjelpe deg med å optimalisere sykkelforholdene til eiendommen og forhåpentligvis bidra til at flere kan ta sykkelen som transportmiddel. Tipsene fokuserer på viktigheten av sosial kontroll, belysning, nærhet til målpunktet, trygghet, enkelhet og et bonustips; miljøvennlig sykkelparkering. - Hvordan påvirker valg av sykkelparkering eiendommen?

Kommer snart

Noen jenter ved et sykkelstativ.

Bærekraftige parkeringsløsninger

  • Møt syklistene med det de mener er viktigst
  • Reduser lokal luftforurensing
  • Samle inn data om mengde/bevegelsen av syklister
  • Øk sykkeltrafikken
  • Løs problemet med sykkeltyverier
  • Oppgrader eksisterende sykkelparkering
  • Hev tilfredsheten blant innbyggere og kunder
  • Bidra til bedre helse og samfunnsøkonomisk vekst
Se hvordan

Sykkelstasjon

Et naturlig valg for å gjøre det mer attraktivt for de på sykkel. Med over en million fornøyde syklister i mer enn 25 land ble Bikeep-stativene kåret til verdens beste sykkelparkering 2023.

Les mer
Sykkelstasjon

Sparkesykkel​stasjon

De siste årene har elsparkesykkel blitt en økende trend der flere og flere også går til innkjøp av private fremfor å leie. I denne prosessen oppstod det et behov for trygge parkeringsløsninger for dette fremkomstmiddelet, og det er nettopp derfor denne løsningen har blitt til. Ved hjelp av et RFID-kort eller via Bikeep-appen kan man enkelt låse elsparkesykkelen, og man trenger ikke lenger dra eller bære den med seg inn på butikken, senteret, kontoret eller annet.

Les mer
Sparkesykkel​stasjon

Om Baia Mobility

Vi i Baia Mobility jobber for en bedre sykkelinfrastruktur og tar med oss internasjonal erfaring til Norge. Vi leverer markedets enkleste og tryggeste sykkelparkering, IOT-løsninger og verdifull kunnskap og kompetanse. Bikeep-produktene har en historie som strekker seg tilbake til 2013 og har siden den gang blitt implementert i over 20 land på 3 kontinenter. Med over 1 million fornøyde syklister over hele verden ble sykkelstativene kåret til "Best parking, charging and hubs" under Riders Choice Awards 2023.

Les mer om oss
Stian Sundhagen
Markedsansvarlig
sbs@baiamobility.no+47 413 53 723
Robin Normandie
Daglig leder
rn@baiamobility.no+47 904 06 605

Kontaktskjema

Tusen takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.