Sparkesykkel​stasjon

Enkelt og trygt med Sparkesykkelstasjon

For en bedre parkeringsopplevelse.
Ta kontakt

Hvordan Sparkesykkelstasjonen fungerer

Med Bikeep appen og sparkesykkelstasjon har vi lagt til rette for en trygg og enkel parkeringsløsning også for elsparkesykler. Scan først QR-koden på stativet med appen, for deretter å dra i den grønne påviste spaken. Når du ser at panelet går fra å lyse grønt til å lyse rødt betyr det at sparkesykkelen er låst. Det hele er gjort på bare noen sekunder!

1

Scan QR-koden på stativet med Bikeep appen.

2

Lukk sparkesykkelen. Etter att du hører et “beep” er docken aktivert.

Funksjoner

App

For å låse sykkelen i stasjonen kan man laste ned Bikeep-appen fra App Store eller Google Play. Her kan man legge til favoritter, finne nærmeste stasjon og mye mer!

Finn nærmeste stasjon

Inne i appen kan man enkelt finne nærmeste sykkelstasjon ved å klikke på "find nearest". Dette gjør det enkelt å finne en trygg parkering når du trenger det.

Reservere et stativ

Ofte er det fint å vite at du har en trygg parkeringsplass når du ankommer din destinasjon. Derfor er det mulig å reservere et stativ i opp til 1 time før du parkerer sykkelen.

Se tilgjengelighet

Inne i appen har du alltid live oversikt over hvilke stasjoner som har ledig tilgjengelighet. Dette gjør det lettere å finne en trygg parkering for deg.

Alarm

Dersom noen forsøker å stjele en sykkel eller sabotere stativet vil en høyttaleralarm gå på stedet.

Reservere

For å gjøre det enda lettere å planlegge sykkelreisen kan man i Bikeep-appen reservere en parkeringsøkt før man kommer frem.

Kamera

På mange av stasjonene har vi eller vår partner et installert kamera for å bidra til økt sikkerhet av parkerte sykler.

Statistikk

Våre kunder får tilgang til statistikk fra stasjonene. Dette er for å bidra til en bedre oversikt.

Status

På toppen av docken ser du om den er ledig, reservert eller låst basert på hvilken farge som lyser. Dersom den er ledig lyser det grønt, gult er reservert og rødt indikerer at den er låst.

En syklist bruker Baia sin app.

Enkelt og smart med Bikeep appen

I utviklingen av appen har det vært et sterkt fokus på hvor enkelt vi kan gjøre det for brukeren, men samtidig sørge for at det er tilstrekkelig med informasjon og funksjoner. For å registrere seg trenger man kun et mobilnummer, deretter er det bare å sette i gang. I appen kan man blant annet låse og åpne sykkelen sin, få oversikt over tilgjengeligheten, reserve en økt, legge til favoritter, se parkeringshistorie og se nærmeste stasjon.

Ta kontakt

Spesifikasjoner

Tilvalg

Sparkesykkelstasjonen kan leveres med ønsket logo.

Dimensjoner

Stasjonens dimensjoner

  • Høyde - 104.3 cm
  • Lengde - 208.6 cm
  • Bredde - 30 cm

Nødvendig plass

  • Lengde - 288.6 cm
  • Bredde - 200 cm
Strømbehov

Sparkesykkelstasjon - 15W

Hvorfor du burde bruke Baia Sparkesykkel​stasjon

Ta kontakt

Gratis og sikkert for brukerne.

Gratis og sikkert for brukerne.

App for iOS og Android.

App for iOS og Android.

Praktisk, holdbart og tilgjengelig.

Praktisk, holdbart og tilgjengelig.

Trenger du en sparkesykkel- stasjon til din bedrift?

De siste årene har elsparkesykkel blitt en økende trend der flere og flere også går til innkjøp av private fremfor å leie. I denne prosessen oppstod det et behov for trygge parkeringsløsninger for dette fremkomstmiddelet, og det er nettopp derfor denne løsningen har blitt til. Ved hjelp av et RFID-kort eller via Bikeep-appen kan man enkelt låse elsparkesykkelen, og man trenger ikke lenger dra eller bære den med seg inn på butikken, senteret, kontoret eller annet.

Ta kontakt

Om Baia Mobility

Vi i Baia Mobility leverer markedets enkleste og tryggeste sykkelparkering, i tillegg til verdifull kunnskap og kompetanse. Bikeep-produktene har en historie som strekker seg tilbake til 2013 og har siden den gang blitt implementert i over 20 land på 3 kontinenter. Med over 1 million fornøyde syklister over hele verden, kan nå også Norge oppleve fordelene av innovativ teknologi og hvordan det kan bidra til å løse dagens utfordringer. På denne måten kan flere velge å sykle uten bekymringer.

Les mer om oss
Stian Sundhagen
Markedsansvarlig
sbs@baiamobility.no+47 413 53 723
Robin Normandie
Daglig leder
rn@baiamobility.no+47 904 06 605

Kontaktskjema

Tusen takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.
No items found.
No items found.
No items found.