Kommuner

Sykkelen har blitt et mer populært transportmiddel i takt med at flere er mer bevisste på økonomi, helse, og miljø - men det er fortsatt viktig med god infrastruktur som legger til rette for at enda flere skal velge å sykle.  
Elsykkel er et fremkomstmiddel som har skutt fart de siste årene, dette er sykler som ofte erstatter bilen. Siden elsykler har en høyere kostnad, er det viktig at sykkelen har et trygt sted å stå når den er parkert.

Ønsker dere å redusere antall bilister, og få sunnere innbyggere i kommunen? Isåfall kan det lønne seg å investere i trygg sykkelparkering for å legge til rette for deres innbyggere.

Ta kontakt

Tips til

Kommuner

Ta kontakt

Som sykkelansvalig i kommunen følger du helt sikkert med på utviklingen og søker alltid etter de beste løsningene for å møte innbyggernes behov. Vi forstår viktigheten av å legge til rette for syklister og ønsker å hjelpe deg til å oppnå nettopp dette. Her er fem tips som kan hjelpe deg med å optimalisere sykkelforholdene i kommunen og forhåpentligvis bidra til at flere innbyggere velger sykkel som sitt foretrukne transportmiddel. Tipsene fokuserer på viktigheten av sosial kontroll, belysning, nærhet til målpunktet, trygghet, enkelhet og et bonustips; miljøvennlig sykkelparkering. - Hvordan påvirker valg av sykkelparkering bybildet? Helt til slutt har vi laget en guide med spørsmål du bør stille deg når du skal etablere sykkelparkeringen.

Noen jenter ved et sykkelstativ.

Bærekraftige parkeringsløsninger

  • Møt syklistene med det de mener er viktigst
  • Reduser lokal luftforurensing
  • Samle inn data om mengde/bevegelsen av syklister
  • Øk sykkeltrafikken
  • Løs problemet med sykkeltyverier
  • Oppgrader eksisterende sykkelparkering
  • Hev tilfredsheten blant innbyggere og kunder
  • Bidra til bedre helse og samfunnsøkonomisk vekst
Se hvordan

Sykkelstasjon

Et naturlig valg for å gjøre det mer attraktivt for de på sykkel. Med over en million fornøyde syklister i mer enn 25 land ble Bikeep-stativene kåret til verdens beste sykkelparkering 2023.

Les mer
Sykkelstasjon

Sparkesykkel​stasjon

De siste årene har elsparkesykkel blitt en økende trend der flere og flere også går til innkjøp av private fremfor å leie. I denne prosessen oppstod det et behov for trygge parkeringsløsninger for dette fremkomstmiddelet, og det er nettopp derfor denne løsningen har blitt til. Ved hjelp av et RFID-kort eller via Bikeep-appen kan man enkelt låse elsparkesykkelen, og man trenger ikke lenger dra eller bære den med seg inn på butikken, senteret, kontoret eller annet.

Les mer
Sparkesykkel​stasjon

Om Baia Mobility

Vi i Baia Mobility jobber for en bedre sykkelinfrastruktur og tar med oss internasjonal erfaring til Norge. Vi leverer markedets enkleste og tryggeste sykkelparkering, IOT-løsninger og verdifull kunnskap og kompetanse. Bikeep-produktene har en historie som strekker seg tilbake til 2013 og har siden den gang blitt implementert i over 20 land på 3 kontinenter. Med over 1 million fornøyde syklister over hele verden ble sykkelstativene kåret til "Best parking, charging and hubs" under Riders Choice Awards 2023.

Les mer om oss
Stian Sundhagen
Markedsansvarlig
sbs@baiamobility.no+47 413 53 723
Robin Normandie
Daglig leder
rn@baiamobility.no+47 904 06 605

Kontaktskjema

Tusen takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.