Kommuner

Sykkelen har blitt et mer populært transportmiddel i takt med at flere er mer bevisste på økonomi, helse, og miljø - men det er fortsatt viktig med god infrastruktur som legger til rette for at enda flere skal velge å sykle.  
Elsykkel er et fremkomstmiddel som har skutt fart de siste årene, dette er sykler som ofte erstatter bilen. Siden elsykler har en høyere kostnad, er det viktig at sykkelen har et trygt sted å stå når den er parkert.

Ønsker dere å redusere antall bilister, og få sunnere innbyggere i kommunen? Isåfall kan det lønne seg å investere i trygg sykkelparkering for å legge til rette for deres innbyggere.

Ta kontakt

Løsninger for

Kommuner

Ta kontakt

Baia Mobility installerer Bikeep sine smarte parkeringsløsninger for mikromobiltet.  Produktene tar vare på sikkerheten til parkerte sykler, samtidig som de er enkle å bruke, og er pene i bybildet. Derfor er de blitt kåret til verdens beste sykkelparkering av Micromobility World i 2023. Ved å spre et nettverk av disse stasjonene vil kommunen legge til rette for at syklisten alltid har en trygg parkering i nærheten av sitt målpunkt. Dette vil føre til at flere vil velge å bruke sykkel og elsykkel som transportmiddel.

Noen jenter ved et sykkelstativ.

Bærekraftige parkeringsløsninger

  • Møt syklistene med det de mener er viktigst
  • Reduser lokal luftforurensing
  • Samle inn data om mengde/bevegelsen av syklister
  • Øk sykkeltrafikken
  • Løs problemet med sykkeltyverier
  • Oppgrader eksisterende sykkelparkering
  • Hev tilfredsheten blant innbyggere og kunder
  • Bidra til bedre helse og samfunnsøkonomisk vekst
Se hvordan

Sykkelstasjon

Et perfekt utgangspunkt for trygg sykkelparkering. Denne løsningen er utstyrt med innebygget låsearm, sensorer og alarmsystem, i tillegg låses sykkelen både i rammen og hjulet. Stasjonen gir mulighet for innsamling av informasjon om bruk som utgjør verdifull statistikk, som når på døgnet det er hyppigst brukt. I tilknytning til stativet finnes Bikeep-appen og en kortleser som muliggjør to enkle måter å parkere sykkelen på for sluttbrukeren.

Les mer
Sykkelstasjon

Sparkesykkel​stasjon

De siste årene har elsparkesykkel blitt en økende trend der flere og flere også går til innkjøp av private fremfor å leie. I denne prosessen oppstod det et behov for trygge parkeringsløsninger for dette fremkomstmiddelet, og det er nettopp derfor denne løsningen har blitt til. Ved hjelp av et RFID-kort eller via Bikeep-appen kan man enkelt låse elsparkesykkelen, og man trenger ikke lenger dra eller bære den med seg inn på butikken, senteret, kontoret eller annet.

Les mer
Sparkesykkel​stasjon

Om Baia Mobility

Vi i Baia Mobility startet opp i Februar 2022, men produktene har en historie som strekker seg tilbake til 2013. Siden den gang har løsningen spredd seg til 3 kontinenter og over 20 land. Med over 1 million fornøyde syklister over hele verden, er det på tide at Norge også får se hvordan innovativ teknologi kan bidra til å løse problemer. På denne måten kan man velge å sykle uten bekymringer.

Les mer om oss
Stian Sundhagen
Markedsansvarlig
sbs@baiamobility.no+47 413 53 723
Robin Normandie
Daglig leder
rn@baiamobility.no+47 904 06 605

Kontaktskjema

Tusen takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.