Kjøpesenter

Det offentlige satser stort for å få flere til å sykle, og vi ser at nye rekorder slås hvert år for hvor mange elsykler som blir solgt i Norge. Dette er en kundegruppe som øker i årene fremover, og det vil derfor lønne seg å vise at man gjør det lille ekstra for at denne kundegruppen skal velge dere. Undersøkelser viser at det viktigste aspektet når en syklist skal velge butikk eller kjøpesenter er å ha et sted hvor de kan låse sykkelen trygt.

Ønsker dere at deres syklende kunder skal ha en god følelse mens de handler hos dere, samtidig som at dere tydelig viser at dere jobber for grønnere mobilitet? I så fall kan det lønne seg å investere i en trygg sykkelparkering.

Løsninger for

Kjøpesenter

Baia Mobility leverer Bikeep sine smarte parkeringer for mikromobilitet. Dette er prisvinnende stativer som ble kåret til verdens beste parkering for mikromobilitet i 2023 av Micromobility world. Dette er stilfulle stativer som er enkle å bruke, og som samtidig tar vare på sikkerheten til sykkelen mens de står parkert. Produktene kan være med på å vise at senteret er et moderne senter, som tar vare på sine syklende kunder.

Noen jenter ved et sykkelstativ.

Bærekraftige parkeringsløsninger

  • Møt syklistene med det de mener er viktigst
  • Reduser lokal luftforurensing
  • Samle inn data om mengde/bevegelsen av syklister
  • Øk sykkeltrafikken
  • Løs problemet med sykkeltyverier
  • Oppgrader eksisterende sykkelparkering
  • Hev tilfredsheten blant innbyggere og kunder
  • Bidra til bedre helse og samfunnsøkonomisk vekst
Se hvordan

Sykkelstasjon

Et perfekt utgangspunkt for trygg sykkelparkering. Denne løsningen er utstyrt med innebygget låsearm, sensorer og alarmsystem, i tillegg låses sykkelen både i rammen og hjulet. Stasjonen gir mulighet for innsamling av informasjon om bruk som utgjør verdifull statistikk, som når på døgnet det er hyppigst brukt. I tilknytning til stativet finnes Bikeep-appen og en kortleser som muliggjør to enkle måter å parkere sykkelen på for sluttbrukeren.

Les mer
Sykkelstasjon

Sparkesykkel​stasjon

De siste årene har elsparkesykkel blitt en økende trend der flere og flere også går til innkjøp av private fremfor å leie. I denne prosessen oppstod det et behov for trygge parkeringsløsninger for dette fremkomstmiddelet, og det er nettopp derfor denne løsningen har blitt til. Ved hjelp av et RFID-kort eller via Bikeep-appen kan man enkelt låse elsparkesykkelen, og man trenger ikke lenger dra eller bære den med seg inn på butikken, senteret, kontoret eller annet.

Les mer
Sparkesykkel​stasjon

Om Baia Mobility

Vi i Baia Mobility startet opp i Februar 2022, men produktene har en historie som strekker seg tilbake til 2013. Siden den gang har løsningen spredd seg til 3 kontinenter og over 20 land. Med over 1 million fornøyde syklister over hele verden, er det på tide at Norge også får se hvordan innovativ teknologi kan bidra til å løse problemer. På denne måten kan man velge å sykle uten bekymringer.

Les mer om oss
Stian Sundhagen
Markedsansvarlig
sbs@baiamobility.no+47 413 53 723
Robin Normandie
Daglig leder
rn@baiamobility.no+47 904 06 605

Kontaktskjema

Tusen takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.