Kjøpesenter

Det offentlige satser stort for å få flere til å sykle, og vi ser at nye rekorder slås hvert år for hvor mange elsykler som blir solgt i Norge. Dette er en kundegruppe som øker i årene fremover, og det vil derfor lønne seg å vise at man gjør det lille ekstra for at denne kundegruppen skal velge dere. Undersøkelser viser at det viktigste aspektet når en syklist skal velge butikk eller kjøpesenter er å ha et sted hvor de kan låse sykkelen trygt.

Ønsker dere at deres syklende kunder skal ha en god følelse mens de handler hos dere, samtidig som at dere tydelig viser at dere jobber for grønnere mobilitet? I så fall kan det lønne seg å investere i en trygg sykkelparkering.

Tips til

Kjøpesenter

Tilgjengelighet og synlighet
Velg en beliggenhet som er lett tilgjengelig og godt synlig fra hovedinngangen til kjøpesenteret. Dette øker sannsynligheten for at folk vil bruke sykkelparkeringen og gir også en følelse av sikkerhet, da området blir mer overvåket.

Sikkerhet og låsemuligheter
En god sykkelparkering skal være sikker. Det innebærer robuste stativer som er godt festet, samt muligheter for å låse både sykkelrammen og hjulene. Overvåkningskameraer kan også tilby en ekstra lag med sikkerhet.

Romslig men effektiv utnyttelse av plass
Selv om det kan være fristende å maksimere antall sykler per kvadratmeter, er det viktig å ikke ofre brukervennlighet og tilgjengelighet for alle typer sykler. Velg sykkelstativer som tillater god plass for hver sykkel, slik at brukere enkelt kan parkere og hente syklene sine uten å forstyrre eller skade nærliggende sykler.

Brukervennlighet
Sykkelparkeringen skal være enkel å bruke for alle, inkludert barn, eldre og de med lastesykler eller sykkelvogner. Det betyr god skilting og enkel tilgang for å sikre en god brukeropplevelse.

Allsidighet
Sørg for at sykkelparkeringen kan håndtere ulike typer sykler, spesielt de som er mindre konvensjonelle som lastesykler og el-sykler. Gjennom å tilby låsemekanismer som kan tilpasses forskjellige sykkeltyper, kan du sikre at parkeringen er inkluderende og tilgjengelig for alle.

Noen jenter ved et sykkelstativ.

Bærekraftige parkeringsløsninger

  • Møt syklistene med det de mener er viktigst
  • Reduser lokal luftforurensing
  • Samle inn data om mengde/bevegelsen av syklister
  • Øk sykkeltrafikken
  • Løs problemet med sykkeltyverier
  • Oppgrader eksisterende sykkelparkering
  • Hev tilfredsheten blant innbyggere og kunder
  • Bidra til bedre helse og samfunnsøkonomisk vekst
Se hvordan

Sykkelstasjon

Et naturlig valg for å gjøre det mer attraktivt for de på sykkel. Med over en million fornøyde syklister i mer enn 25 land ble Bikeep-stativene kåret til verdens beste sykkelparkering 2023.

Les mer
Sykkelstasjon

Sparkesykkel​stasjon

De siste årene har elsparkesykkel blitt en økende trend der flere og flere også går til innkjøp av private fremfor å leie. I denne prosessen oppstod det et behov for trygge parkeringsløsninger for dette fremkomstmiddelet, og det er nettopp derfor denne løsningen har blitt til. Ved hjelp av et RFID-kort eller via Bikeep-appen kan man enkelt låse elsparkesykkelen, og man trenger ikke lenger dra eller bære den med seg inn på butikken, senteret, kontoret eller annet.

Les mer
Sparkesykkel​stasjon

Om Baia Mobility

Vi i Baia Mobility jobber for en bedre sykkelinfrastruktur og tar med oss internasjonal erfaring til Norge. Vi leverer markedets enkleste og tryggeste sykkelparkering, IOT-løsninger og verdifull kunnskap og kompetanse. Bikeep-produktene har en historie som strekker seg tilbake til 2013 og har siden den gang blitt implementert i over 20 land på 3 kontinenter. Med over 1 million fornøyde syklister over hele verden ble sykkelstativene kåret til "Best parking, charging and hubs" under Riders Choice Awards 2023.

Les mer om oss
Stian Sundhagen
Markedsansvarlig
sbs@baiamobility.no+47 413 53 723
Robin Normandie
Daglig leder
rn@baiamobility.no+47 904 06 605

Kontaktskjema

Tusen takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.