Prosjekter

No items found.
Antall:
10
År:
2023
Type:
Sykkelstasjon
OBOS Living Lab
Kunde:
OBOS

Vi deltar som partner i OBOS sitt spennende prosjekt, i samarbeid med Comte Bureau og Beta Mobility. Samarbeidet er en del av OBOS sin satsning på fremtidens boliger gjennom Obos Living Lab, der de henter og deler innsikt. I denne perioden er det fokus på mobilitet, der vi leverer smarte sykkelstativer som gir trygg og enkel sykkelparkering for beboerne. Vi deler våre erfaringer for å bidra til å finne en helhetlig løsning som kan imøtekomme syklistenes behov i fremtidens boliger.

Les artikkel
No items found.
Antall:
År:
2023
Type:
IoT-integrasjon
Kolsås Sykkelhotell
Kunde:
Bærum Kommune

Inngangsdøren til sykkelhotellet på Kolsås har fått en integrasjon som gjør at syklistene nå kan bruke Bikeep-appen for å låse opp døren. Inne i sykkelhotellet ble det i 2022 byttet til Bikeep sykkelstativer, og med den nye integrasjonen er det en mer helhetlig løsning for syklistene. De kan bruke den samme appen for å låse opp døren som de bruker i samhandling med sykkelstativene på innsiden.

Les artikkel
No items found.
Antall:
15
År:
2023
Type:
Sykkelstasjon
Sandvika Storsenter Nytorget
Kunde:
Sandvika Storsenter

Sandvika Storsenter er Norges ledende kjøpesenter og har nå lagt enda bedre til rette for syklende kunder med den nye sykkelstasjonen "Sandvika Storsenter Nytorget". Det er fortsatt gratis å parkere sykkelen på senteret, men nå også tryggere og enklere.

De 15 nye stativene er plassert på bunnplate utenfor inngangen på Nytorget (den nye delen av senteret) og har hvite klistremerker med senterets logo på hver side.

Les artikkel
No items found.
Antall:
5
År:
2023
Type:
Sykkelstasjon
Sandvika Storsenter Kjørbokollen
Kunde:
Bærum Kommune

Bærum Kommune tar skrittet videre og forbedrer tilgjengeligheten for innbyggere i Sandvika. "Sandvika Storsenter Kjørbokollen" er plassert ved inngangen til senteret på Kjørbokollen.

Stativene er merket med hvite klistremerker som bærer "Bærum Kommune" på den ene siden og "Sykkel i Bærum" på den andre. I tillegg har bøylene den karakteristiske fargen som kjennetegner kommunens sykkelrelaterte infrastruktur.

Les artikkel

Vil du vite mer om våre løsninger?

Stian Sundhagen
Markedsansvarlig
+47 413 53 723sbs@baiamobility.no
Kontakt meg