Utvidelse av trygg sykkelparkering i Bærum

No items found.

I Bærum kommune utvides nettverket av trygg sykkelparkering for å fremme sykling som en attraktiv og tilgjengelig transportform. I Sandvika kan nå både besøkende, ansatte på senteret og andre som besøker området parkere trygt og enkelt.

Nye lokasjoner:

Sandvika Storsenter Nytorget (Kunde: Sandvika Storsenter)

Som Norges ledende kjøpesenter har Sandvika Storsenter nå gjort det enda enklere og tryggere for syklende kunder å parkere sykkelen på senteret. De 15 nye stativene er plassert på bunnplate utenfor inngangen på Nytorget og har hvite klistremerker med senterets logo.

Sandvika Storsenter Kjørbokollen (Kunde: Bærum Kommune)

Bærum Kommune fortsetter å forbedre parkeringsalternativene for innbyggere i kommunen, ved å utvide nettverket. Stativene er merket med hvite klistremerker som bærer "Bærum Kommune" på den ene siden og "Sykkel i Bærum" på den andre. De har også bøyler med den karakteristiske fargen som kjennetegner kommunens sykkelrelaterte infrastruktur.

Vellykket samarbeid mellom offentlig og privat sektor

Prosjektet viser hvordan offentlig og privat sektor kan arbeide sammen for å nå felles mål om en mer sykkelvennlig infrastruktur, ved å legge bedre til rette for kunder og innbyggere.

Hvorfor er nettverk viktig?

Ved å skape et nettverk av trygge parkeringsalternativer kan syklistene parkere trygt nær sitt målpunkt uansett hvor de beveger seg.

Initiativet representerer et viktig skritt mot en mer integrert og sykkelvennlig infrastruktur i Bærum. Ved å bygge et robust nettverk av trygge parkeringsalternativer, blir sykling en mer attraktiv transportform, og bidrar til en sunnere og mer bærekraftig framtid for kommunen.

Vil du vite mer?

Kontakt meg

Kontaktskjema

Tusen takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.