OBOS utforsker smart sykkelparkering for fremtidens boliger

No items found.

Baia Mobility er glade for å delta som partner i OBOS sitt spennende prosjekt, i samarbeid med Comte Bureau og Beta Mobility.

Samarbeidet er en del av OBOS sin satsning på fremtidens boliger gjennom Obos Living Lab, der de henter og deler innsikt.

I denne perioden er det fokus på mobilitet, der Whee! stiller med lastesykler spesielt tilpasset beboerne som deltar i eksperimentet. I vårt bidrag til prosjektet leverer vi smarte sykkelstativer som gir trygg og enkel sykkelparkering for beboerne. Vi deler våre erfaringer for å bidra til å finne en helhetlig løsning som kan imøtekomme syklistenes behov i fremtidens boliger.

🔐 Det første eksperimentet tar for seg det voksende problemet med sykkeltyverier, spesielt i sykkelkjellere. Dette problemet blir ekstra aktuelt når man vurderer at moderne lastesykler kan ha en pris opp til 70 000 kr. I vårt bidrag til prosjektet leverer vi smarte sykkelstativer som gir trygg og enkel sykkelparkering for beboerne.

🚴‍♂ Det andre eksperimentet vil utforske den økende populariteten til lastesykler. Spørsmål som "Hvordan best tilrettelegge for lastesykler i moderne bygg?" og "Hvilke mobilitetsbehov kan en lastesykkel dekke for ulike demografiske grupper?" blir stilt. Vi deler våre erfaringer for å bidra til å finne en helhetlig løsning som kan imøtekomme syklistenes behov i fremtidens boliger.

Lastesykler: Transportformen Med Stort Potensial

Lastesykler blir stadig mer populære i Norge, og det er lett å forstå hvorfor. De er romslige, miljøvennlige og kan enkelt erstatte bilen for mange hverdagsturer. I en urban kontekst bidrar lastesykler til mindre kø, lavere CO2-utslipp, og de gjør byene våre til et bedre sted å leve. Det er derfor viktig at infrastrukturen tilrettelegger for denne transportformen, noe vi setter i fokus med våre smarte sykkelstativer.

Trygg Sykkelparkering For Alle

Sykkeltyveri er dessverre en voksende problematikk. Over 50 prosent av alle sykkeltyverier i Norge skjer fra private hjem, inkludert garasjer og kjellere. Ved å benytte seg av smarte sykkelstativer, kan syklister føle seg trygge på at deres sykler er godt sikret, enten det er i et boligkompleks eller et offentlig område.

Les mer om smart sykkelparkering for boligkompleks her.

Vil du vite mer?

Stian Sundhagen
Markedsansvarlig
+47 413 53 723sbs@baiamobility.no
Kontakt meg

Kontaktskjema

Tusen takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.