Nye fasiliteter på stasjonen - alt med samme system

No items found.

På Viborg stasjon i Danmark kan pendlere nå parkere sykkelen trygt. De nye fasilitetene sto klart 9 Mars 2023 i Viborg Kommune, der kommunen selv har navngitt prosjektet  "Fremtidens Sykkelparkering". Oppgraderingen består av 96 stativer, 29 sykkelskap og noen mindre oppbevaringsskap fordelt på fire forskjellige steder på stasjonen. Alt med samme system!

De nye sykkelstativene er gratis og enkle å bruke. Det eneste man trenger er et reisekort eller et annet kontaktløst kort (alternativt Bikeep-appen). Av de 96 stativene har 19 av dem lademuligheter for elsykkel.

På stasjonen er det også satt opp 29 sykkelskap, i tillegg til mindre skap for oppbevaring av sykkelhjelm, batteri til elsykkel m.m. Disse kan også brukes med Bikeep-appen.

"Det er med stor tilfredshet, at vi nå kan ta den nye sykkelparkeringen i bruk" sier borgermester Ulrik Wilbek. "Når vi gjør det lett og sikkert å etterlate sykkelen sin på stasjonen, bidrar vi til at flere får lyst til å skifte ut bilen med grønnere former for transport og kombinerer sykling med buss eller tog" sier han.

Det nye systemet gjør det også lettere å fjerne forlatte sykler som tar opp unødvendig plass. Man får nemlig tilgang til statistikk som sier hvor lenge syklene har stått parkert. I tillegg kan det sendes ut varsel til den som har parkert om at det kan lønne seg å hente sykkelen sin snart.

Vil du vite mer?

Stian Sundhagen
Markedsansvarlig
+47 413 53 723sbs@baiamobility.no
Kontakt meg

Kontaktskjema

Tusen takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.