Knakk koden for sykkelhotell - Økt sikkerhet og tilgjengelighet inspirerer flere syklister

No items found.

I utgaven av Budstikka presenteres suksesshistorien til sykkelhotellet på Kolsås T-banestasjon, hvor de har funnet løsningen for et vellykket sykkelhotell. Artikkelen fokuserer på hvordan økt sikkerhet og bedre tilgjengelighet har inspirert flere syklister til å benytte seg av fasilitetene.

Tidligere stod sykkelhotellet overfor utfordringer knyttet til tyveri og hærverk. For å takle disse problemene tok Bærum kommune grep og investerte i tiltak som skulle øke sikkerheten. Ved å introdusere smarte sykkelstativer har sykkelhotellet blitt en trygg og pålitelig plass for syklister, og den 1. September vil også dørene på sykkelhotellet kunne åpnes med samme app, noe som vil skape et mer helhetlig system for brukerne.

Håvard Eriksson, sykkelkoordinator i Bærum kommune, deler gleden over den positive utviklingen: " Vi erfarer at etter at vi gjorde oppgraderingen i fjor høst, så har vi hatt ganske god vekst. I mai i fjor hadde vi 125 brukere. I mai i år har vi opp mot 200 brukere, noe som vil si en vekst på rundt 60 prosent. Det tilsier at vi går riktig vei, sier Eriksson"

Faksimile fra Budstikkas artikkel. (hentet 27. Juni 2023)


Denne fremgangen understreker betydningen av å legge til rette for trygg og attraktiv sykkelinfrastruktur. Samarbeidet mellom Bærum kommune og Baia Mobility har vist seg å være en suksessoppskrift for å skape et populært og funksjonelt sykkelhotell.

Artikkelen i Budstikka gir et innblikk i hvordan utfordringer knyttet til sikkerhet og tilgjengelighet kan overvinnes, og hvordan dette kan inspirere til økt sykling.

Les artikkelen i Budstikka for mer informasjon.

Vil du vite mer?

Stian Sundhagen
Markedsansvarlig
+47 413 53 723sbs@baiamobility.no
Kontakt meg

Kontaktskjema

Tusen takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.