Et nettverk i sentrum av Moss

No items found.

Moss kommune har nylig gjort betydelige fremskritt for å forbedre tilgjengeligheten for syklistene.

Ved å installere tre nye sykkelstasjoner i sentrumsgatene blir det lettere å parkere sykkelen trygt der syklisten skal. Dette prosjektet, ledet av kommunen selv, omfatter installasjon av i alt 20 stativer fordelt på de tre stasjonene. De tre lokasjonene er planlagt nøye og er plassert i starten, midten og slutten av gågaten.

Sykkelstativene, med sin karakteristiske røde farge på bøylene, er utformet for å speile identiteten til Moss kommune. Stativene, som er montert på solide bunnplater, tilbyr økt sikkerhet for syklister. Dette gjør det tryggere for innbyggerne i Moss å sykle til og fra sentrum. I tillegg er stativene utformet for å være allsidige, slik at de kan benyttes av et bredt spekter av sykkeltyper, noe som reflekterer det varierte sykkelmiljøet i området.

Disse sykkelstasjonene i Moss markerer et viktig tiltak for å fremme økt sykkelbruk i byen, ved å gjøre det mer forutsigbart og attraktivt. Vi er ivrige etter å se hvilken innvirkning disse stasjonene vil ha på mobiliteten i Moss, og vi gleder oss til å fortsette samarbeidet!

Vil du vite mer?

Stian Sundhagen
Markedsansvarlig
+47 413 53 723sbs@baiamobility.no
Kontakt meg

Kontaktskjema

Tusen takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.