Elsykkelen skaper nye behov: Slik møter du dem

No items found.

De siste årene har det vært en enorm økning i salg av elsykler og det er et stadig mer populært transportmiddel.

Selv om tradisjonelle sykler har vært en del av samfunnet i mange tiår, er elsykler relativt nye på markedet. Den nye generasjonen sykler er effektive og komfortable men har skapt nye behov.

Det viser seg at det viktigste tiltaket for å bedre forholdene for elsyklister er å tilby trygg parkering. En undersøkelse viser at hele 94% av elsyklister mener at trygg sykkelparkering er viktig eller svært viktig. Dette er ikke overraskende med tanke på at elsykler som oftest koster mer enn tradisjonelle sykler. For mange elsyklister er sykkelen ikke bare et transportmiddel, men også en større investering. Mange har rett og slett byttet ut bilen til fordel for elsykkelen. Derfor er det viktig å kunne parkere sykkelen på en trygg og sikker måte. Dette gir også gode muligheter for bedrifter.

Med elsykkelen har avstanden folk er villig til å reise med sykkel økt betraktelig. Det er nå mer aktuelt enn før å velge de som har lagt best til rette fremfor de som er nærmest. Dette gjelder spesielt der folk har som vane å dra innom ukentlig eller til og med daglig, for eksempel i valg av kjøpesenter.

Som en del av å skape gode sykkelområder, kan man også vurdere andre tilleggsfunksjoner som lademuligheter eller tak over parkeringsplassene for å beskytte syklene mot vær og vind. Med riktig planlegging og fremgangsmåte kan man legge til rette for de nye vanene som skapes i takt med at fler går til innkjøp av elsykkel.

Vil du vite mer?

Stian Sundhagen
Markedsansvarlig
+47 413 53 723sbs@baiamobility.no
Kontakt meg

Kontaktskjema

Tusen takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.