Askøy Kommune Velger Bikeep for Trygg Sykkelparkering

No items found.

Vi er stolte av å dele at Askøy kommune har valgt å installere våre Bikeep sykkelstasjoner som en del av deres satsing på sikker sykkelparkering.

Dette markerer starten på et nettverk av trygg sykkelparkering som skal tilrettelegge for økt bruk av sykkel til daglige reiser i kommunen.

Askøy kommune har besluttet å begynne med to sykkelstasjoner, plassert på to utvalgte steder. Den første stasjonen er installert ved Askøy Rådhus, et naturlig knutepunkt for både ansatte og besøkende. Den andre stasjonen er plassert ved Askøy helsetun, som også er en sentral og viktig lokasjon for innbyggerne. Disse plasseringene sikrer at syklister har tilgang til trygg parkering på steder de ofte besøker.

Gjennom disse installasjonene håper vi å inspirere flere til å velge sykkelen som transportmiddel, noe som bidrar til en mer helsefremmende hverdag. Vi er spent på å følge utviklingen og bruken av sykkelstasjonene i tiden fremover.

Vi i Baia Mobility er svært glade for å samarbeide med Askøy kommune og ser frem til å fortsette vårt arbeid med å fremme trygg og tilgjengelig sykkelparkering.

Vil du vite mer?

Stian Sundhagen
Markedsansvarlig
+47 413 53 723sbs@baiamobility.no
Kontakt meg

Kontaktskjema

Tusen takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.