Anerkjennelse i tysk magasin for landskapsarkitektur og byplanlegging

No items found.

Sykkelhotellet i Bærum har nylig fått oppmerksomhet fra det tyske magasinet for landskapsarkitektur og byplanlegging, "Garten + Landschaft".

I denne utgaven, som fokuserer på sykkelinfrastruktur rundt om i verden, trekker de frem sykkelhotellet innredet med Bikeep sykkelstativer i Kolsås, Bærum som et interessant eksempel på moderne og bærekraftig design.

Sykkelhotellet, som ble tegnet av MMW arkitekter, har et bæresystem av limtre med perforerte aluminiumsplater som beskytter syklene mot vær og vind. Transparente paneler gir god sikt- og lyd mellom inne- og utsiden av stasjonen, og gir økt sosial trygghet. Fasaden er designet for å etterligne den karakteristiske Knollekalk-steinen som er særegent for Bærum.

I 2022 bestemte kommunen seg for å erstatte de enkle sykkelstativene med smarte sykkelstativer fra Baia Mobility. De 22 Bikeep sykkelstativene er enkle å bruke via smarttelefoner eller RFID-reisekort, og gir pendlerne en trygg og sikker parkeringsplass for syklene sine. De smarte sykkelstativene ble valgt på grunn av deres trygghet og enkelhet.

Les mer om magasinet på: https://www.garten-landschaft.de/

Vil du vite mer?

Stian Sundhagen
Markedsansvarlig
+47 413 53 723sbs@baiamobility.no
Kontakt meg

Kontaktskjema

Tusen takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.