Treningssenter

Med et stigende antall syklister er det viktig å legge godt til rette for å tiltrekke seg kundegruppen. Å kunne trene med senkede skuldre er noe som settes stor pris på og gir syklisten en god grunn til å velge akkurat dette senteret. Med elsyklene øker den aktuelle reiselengden og syklisten vurderer gjerne de som har lagt best til rette fremfor de som er nærmest.

Ønsker dere å tiltrekke dere flere syklister eller legge bedre til rette for dagens medlemmer? Isåfall kan det lønne seg å investere i trygg sykkelparkering for å legge til rette for dagens og morgendagens medlemmer.

Ta kontakt

5 Tips til

Treningssenter

Ta kontakt

Vi i Baia Mobility leverer smarte sykkelstativer som låser sykkelen i rammen og hjulet. Produktene tar vare på sikkerheten til parkerte sykler, de er enkle å bruke, og er pene i bybildet. Derfor er de blitt kåret til verdens beste sykkelparkering av Micromobility World i 2023. Ved å installere disse vil man legge til rette for at syklister skal velge og trene akkurat her.

Noen jenter ved et sykkelstativ.

Bærekraftige parkeringsløsninger

  • Møt syklistene med det de mener er viktigst
  • Reduser lokal luftforurensing
  • Samle inn data om mengde/bevegelsen av syklister
  • Øk sykkeltrafikken
  • Løs problemet med sykkeltyverier
  • Oppgrader eksisterende sykkelparkering
  • Hev tilfredsheten blant innbyggere og kunder
  • Bidra til bedre helse og samfunnsøkonomisk vekst
Se hvordan

Sykkelstasjon

Vi hjelper deg gjerne med å finne gode løsninger til ditt prosjekt. Med vår internasjonale erfaring kan vi gi deg verdifull rådgivning og veiledning, slik at du kan møte behovene med trygge og effektive løsninger. En mulig løsning er de smarte sykkelstativene som har gjort det lettere for over en million syklister i mer enn 25 land. Dette førte til at de ble kåret til verdens beste sykkelparkering 2023.

Les mer
Sykkelstasjon

Sparkesykkel​stasjon

De siste årene har elsparkesykkel blitt en økende trend der flere og flere også går til innkjøp av private fremfor å leie. I denne prosessen oppstod det et behov for trygge parkeringsløsninger for dette fremkomstmiddelet, og det er nettopp derfor denne løsningen har blitt til. Ved hjelp av et RFID-kort eller via Bikeep-appen kan man enkelt låse elsparkesykkelen, og man trenger ikke lenger dra eller bære den med seg inn på butikken, senteret, kontoret eller annet.

Les mer
Sparkesykkel​stasjon

Om Baia Mobility

Vi i Baia Mobility jobber for en bedre sykkelinfrastruktur og tar med oss internasjonal erfaring til Norge. Vi leverer markedets enkleste og tryggeste sykkelparkering, IOT-løsninger og verdifull kunnskap og kompetanse. Bikeep-produktene har en historie som strekker seg tilbake til 2013 og har siden den gang blitt implementert i over 20 land på 3 kontinenter. Med over 1 million fornøyde syklister over hele verden ble sykkelstativene kåret til "Best parking, charging and hubs" under Riders Choice Awards 2023.

Les mer om oss
Stian Sundhagen
Markedsansvarlig
sbs@baiamobility.no+47 413 53 723
Robin Normandie
Daglig leder
rn@baiamobility.no+47 904 06 605

Kontaktskjema

Tusen takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.